Welkom op in10dagen.nl

Goed dat je er bent.

Hier leer je hoe je een passieve inkomstenstroom kunt opbouwen met affiliate marketing. Voor meer financiële zekerheid, vrijheid of iets anders waar jij gelukkig van wordt.

PACO VERMEULEN

Het gezicht achter deze website.

Hey allemaal. Paco hier. Zo'n 12 jaar geleden bouwde ik mijn eerste website hopend "slapend rijk" te worden, inmiddels weet ik dat dat niet bestaat.


Jarenlang waren mijn sites een lucratieve hobby naast mijn baan. Nu heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en leef ik er met mijn gezin van.


Hier deel ik alles wat ik geleerd heb over online ondernemen en geld verdienen via het internet, om anderen te helpen hetzelfde doel te bereiken.

Paco Vermeulen, oprichter in10dagen.nl

KENNIS EN ERVARING

Een paar dingen over mij.

Irriteer jij je ook aan al die online guru's die alleen maar dik verdienen aan jou leren hoe je dik moet verdienen? Terwijl ze verder geheimzinnig doen over hun "meerdere succesvolle bedrijven".


Wees gerust. Ik ben geen patser, deze website is niet mijn enige trucje en ik ben wél transparant.

 • Ik heb een MSc marketing afgerond, maar eigenlijk heb ik alles wat ik nu doe zelf online geleerd. Via YouTube filmpjes, blogs, cursussen en gewoon doen.
 • Na een paar jaar aanklooien met een fitness-blog en een faalangst-blog (beide hebben ze geen cent opgeleverd), uploadde ik in 2011 mijn eerste filmpje op YouTube, een online pianoles
 • Dat eerste filmpje groeide uit tot pianolesonline.com, de grootste pianoles website van Nederland en België met 30+ uur lesmateriaal en 25.000+ cursisten. Zelfs nu ik al lang geen nieuwe lesvideo's meer maak, levert de site nog steeds duizenden euro's per maand op.
 • Ik heb gewerkt als online marketeer bij diverse bedrijven, van start-up tot corporate. Daar leerde ik alles over marketing en adverteerde ik met grote budgetten op Google en Facebook.
 • In 2018 liet ik interestexplorer.io ontwikkelen, een software voor Facebook adverteerders. Vanaf de lancering was 't een succes en inmiddels heb ik klanten in 118 landen. In de zomer van 2019 verdiende ik in één maand meer dan mijn jaarsalaris, toen besloot ik m'n baan op te zeggen.
 • Om mijn inkomstenstromen te spreiden en minder afhankelijk te zijn van InterestExplorer, begon ik als affiliate andere Facebook-gerelateerde producten (software en cursussen) te promoten. Inmiddels leveren die promoties structureel méér dan €10.000 per maand op.
 • In 2020 startte ik deze website om mijn opgedane kennis en ervaring te delen. Verder werk ik aan nog twee affiliate-sites (die houd ik nog wel even geheim uit angst voor copycats...) én is ook sentimently.ai bijna klaar voor lancering ? 

BEWIJS

Niet mijn woorden, maar die van cursisten.

Jouw kijk op affiliate marketing past beter bij mij en voelt als een frisse wind!

Ik ben sinds kort met je cursus begonnen en ben er erg enthousiast en tevreden over. Omdat ik naar het volgende niveau wil gaan hikte ik een beetje aan tegen het ‘je voordoen als iemand anders’. Dit leek de enige manier, maar jouw kijk op affiliate marketing past beter bij mij en voelt als een frisse wind!

Jarno

Ik ben dankzij jouw cursus weer 'het licht' gaan zien.

Wat een goede cursus! De diepgang, de voorbeelden, jouw kennis die je overdraagt. Ik heb de afgelopen tijd op de automatische piloot content lopen maken, waarvan ik gewoon weet dat het niet de beste content is. Puur om maar iets te maken/te doen. Ik ben dankzij jouw cursus weer 'het licht' gaan zien. Thanks!

boyd

Boyd

Een andere invalshoek dan andere cursussen.

Een super waardevolle en uitgebreide cursus. Heel mooi hoe je het vanuit een andere invalshoek belicht dan andere cursussen. Ik heb heel veel geleerd om weer toe te gaan passen op mijn eigen website.

henla

HenLA

Ik heb er echt meer van opgestoken dan ik van tevoren dacht

Ik heb er echt meer van opgestoken dan ik van tevoren dacht, ben er wel achter gekomen dat ik al op de goede weg was want veel van je tips pas ik al maanden toe op mijn verschillende websites. Vooral het stukje storytelling heb ik veel aan gehad. Komt veel informatie voorbij dus ga zeker vaker weer de lessen nogmaals doornemen.

MArc

PROBEER HET ZELF

Een gratis proefles bekijken?

In de gratis proefles uit mijn cursus affiliate marketing, leer ik je het 10X principe van top-affiliates.

 • Wat is het 10X principe?
 • Hoe pas je het 10X principe toe op affiliate marketing?
 • Een drietal inspirerende voorbeelden van 10X affiliates.
 • De mindset (en acties) van winnaars en verliezers.

Ook als je besluit niet verder te gaan met mijn volledige cursus, is dit een zéér waardevolle les!

laptop mockup proefles

Vul je naam en e-mailadres in:

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid en met het ontvangen van meer informatie over onze producten. Het is volledig gratis en je kunt jezelf op ieder moment weer afmelden.