Affiliates

Dankjewel voor je interesse in het affiliate programma van in10dagen.nl


Op deze pagina vind je alle informatie over de commissie, het attributiemodel (incl. cookie levensduur) en alle voorwaarden waaraan je moet voldoen als je in10dagen affiliate wilt worden en blijven.

Verdien €97 commissie per verkoop

 • Je ontvangt €97 affiliate commissie per verkoop via jouw unieke affiliate link.
 • We maken gebruik van een last-click attributiemodel met 365 dagen cookie lifetime.
 • Commissies worden, zonder wachttijd, uitgekeerd naar je affiliate account.
 • Er wordt geen commissie uitbetaald over verkopen die terugbetaald zijn binnen de 14 dagen garantie.

Voor ons affiliate programma maken wij gebruik van de PayPro software.

De voorwaarden

 • Je mag geen enkele vorm van spam gebruiken om onze producten te promoten.
 • Je mag geen zoekmachine-advertenties gebruiken om onze producten te promoten.
 • Je mag niet "direct linken" naar onze landingspagina's vanuit advertenties. Wanneer je advertenties inzet om onze producten te promoten (waarbij zoekmachine-advertenties volledig zijn uitgesloten) dien je ten allen tijde te linken naar je eigen landingspagina. Het is in geen geval toegestaan om rechtstreeks naar onze landingspagina's te linken vanuit advertenties.
 • Je mag je in je promotie van onze producten niet voordoen als ons (bijvoorbeeld als een teamlid van in10dagen). In geen geval mag je de schijn wekken op een andere manier dan als cursist of als affiliate betrokken te zijn bij onze website.
 • Je mag in je promotie de reputatie van in10dagen en/of de individuele leraren niet schaden, bijvoorbeeld door ze in verband te brengen met "oplichting" of "scam" om daarmee aandacht te trekken. Iedere promotie die onze reputatie kan schaden is niet toegestaan.
 • Je mag geen cashback aanbieden voor aankopen via je affiliate link en/of de schijn wekken dat er een vorm van "exclusieve korting" geldt als onze producten via jouw affiliate link worden gekocht. Dit tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen.
 • Je mag geen gedateerde of onjuiste informatie over in10dagen te verstrekken in je promoties. Het is je daarbij je verantwoordelijkheid om periodiek te checken of de door jou verstrekte informatie correct is.

Wij voeren periodiek checks uit om de strikte naleving van bovenstaande voorwaarden te controleren.


Indien we je betrappen op het overtreden van een van bovenstaande voorwaarden, behouden we ons het recht om deelname aan het affiliate programma te beëindigen, zonder voorafgaande waarschuwing, en je eventuele commissie-uitbetalingen per direct op te schorten.


Indien je twijfelt of een voorgenomen promotie voldoet aan onze voorwaarden, neem dan contact op via support@in10dagen.nl zodat we je plan kunnen bespreken en hier (eventueel) inhoudelijk akkoord op kunnen geven. Wij waarderen het zeer wanneer je jouw promotie van onze producten vooraf met ons afstemt, dus schroom niet om hierover contact op te nemen.


Het affiliate programma biedt een win-win-win situatie voor jou, ons en de lezer die wordt verwezen. Dat willen we graag zo houden en om die reden zien we strikt toe op de kwaliteit van promoties en naleving van de voorwaarden.

Aanmelden als affiliate?

De link waarmee je jezelf aan kunt melden voor ons affiliate programma, vind je hieronder:

Klik hier om jezelf via PayPro aan te melden als affiliate

Via het "campagne-overzicht" in PayPro kun je de affiliate campagne van Affiliate Marketing in 10 Dagen vinden en starten met je promotie.